Hemsida till företag, med nöjd kund-garanti!

Som redovisningsbyrå har vi på Ekonomipartner i Wermland AB god förståelse för, och en unik insyn i, våra kunders företag. Det ger oss möjlighet att bistå med tjänster som ligger utanför bokföring och redovisning, och våra konsulter är tillgängliga för rådgivning i de flesta frågor. Vi har nyligen breddat utbudet av marknadsföringstjänster, och kan till exempel hjälpa dig ta fram en snygg och konkurrensmässig hemsida till ditt bolag.

Hemsida till bra pris!

Berätta vad du vill ha, eller låt våra konsulter analysera ditt företags behov ur ett lönsamhetsfokus.

Lönsam marknadsföring för små företag

Marknadsföring är något som dessvärre ofta åsidosätt i små företag. Mycket kan vara svårt att få till själv, och externa tjänster upplevs ofta som dyra och krångliga. Vår grund i redovisning och generell företagsekonomisk kompetens innebär ett högt fokus på lönsamhet. Därför tar vi fram kostnadseffektiva tjänster som är anpassade till ditt företags position och resurser, utan onödiga krusiduller.

Vi strävar efter hög lönsamhet i alla delar och säljer alltid bara de tjänster som vi anser är värdeskapande för just ditt företag. Det är vi övertygade om är bäst för alla i det långa loppet. Just kundnöjdhet är självklart ett viktigt område för oss. När du anlitar Ekonomipartner för marknadsföringstjänster får du alltid god insyn i vad vi gör, och kan styra vad som händer löpande, med en personlig kontakt som är tillgänglig för dig hela vägen. Vi tillämpar också nöjd kund-garanti, och avslutar aldrig projekt förrän du är nöjd!

Marknadsföring – våra tjänster

Vi hjälper dig med det mesta inom marknadsföring, och tar självklart inte betalt för en inledande konsultation. Använd formuläret nedan för att berätta om dina idéer, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Om du inte vet riktigt vad behöver, men är nyfiken på marknadsföringstjänster till ditt företag, så ger vi gärna vår input under ett förutsättningslöst samtal, eller genomför en djupare behovsanalys om det önskas.

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med är: hemsida, webbshop, logga, sociala medier, copywriting, foto och film, redigering och anpassning av mediamaterial, annonsering, analyser (omvärld, nuläge, konkurrens, behov, data etc.), strategisk planering, produkt- och tjänsteutveckling, grafisk profilering, positionering m.m.

Fråga oss!


Eller mejla direkt till: john.nord@ekonomipartner.se

Exempel på hemsida

Det är alltid kul att kunna visa upp ett projekt man gjort åt en nöjd kund! Nyligen hjälpte vi Karlstad vassaste utemiljöentreprenör med att ta fram webbplats och logotyp. Mark & Stendesign AB erbjuder det mesta inom mark och anläggning, från stenläggning och murning till poolanläggning, och rekommenderas för den som vill glänsa med kvarterets snyggaste trädgård framåt våren! Du kan kika på projektet med Mark & Stendesigns hemsida här under. Om du tycker det ser snyggt ut, och också vill styra upp din webbmarknadsföring, så tveka inte att kontakta oss på Ekonomiparter.

TA DEL AV PROJEKTET

Kostnadsfri konsultation

Självklart kostar det ingenting att bolla dina idéer med oss! Skriv till oss så diskuterar vi gärna dina idéer, och ger vår input kring lönsamma och effektiva alternativ utifrån ditt företags position. Du kan diskutera marknadsföringsfrågor med din kontakt hos oss, eller höra av dig direkt till vår marknadsföringskonsult nedan.

Kontakta konsulten

Ekonomipartners marknadsföringskonsult, John, är tillgänglig för att förbättra din digitala närvaro och höja din omsättning! Få hjälp med allt från marknads- och behovsanalyser, strategisk utveckling, till praktiska tjänster som webbutveckling, design och annonsering. Du kan kontakta Ekonomipartner med knappen nedanför, eller skriva direkt till John: john.nord@ekonomipartner-kd.se