Vi bygger hemsida till ditt företag!

Som småföretagare kan det ofta kännas som att man ska kunna hur mycket som helst! Det kan lätt bli lite ensamt när man trixar runt med allt från löpande bokföring till att försöka få ihop en snygg sida på Facebook. Dessutom vill man ju inte tappa fokus på det som ändå är huvudsaken – att leverera högkvalitativa varor och tjänster till kunderna! Tur är det väl då, att vi på Ekonomipartner finns! Vi tar oss an det mesta vad gäller företagsekonomiska frågor. Naturligtvis är vi experter på redovisning, men visste du att vi till exempel också hjälper dig med praktiska marknadsföringstjänster så som att ta fram hemsida och sociala medier till ditt företag? Läs mer om våra tjänster inom webbutveckling och digital marknadsföring nedan, eller hör av dig med en gång så ser vi vad vi kan göra för att hjälpa just dig!

Digital marknadsföring för småföretagare

Att internet skulle vara en fluga har vi strukit nu va? Den växande e-handeln har heller knappast undgått någon, men digital marknadsföring är förstås ett hett ämne för alla bolag idag. Om ditt företag inte redan har en bra hemsida är det hög tid att skaffa en. Vi hjälper dig gärna med det, och allt som hör till!

Marknadens budskap är glasklart: Syns du inte i våra mobiler, plattor och datorer – Så finns du inte! Det ställer krav på kvalitativt innehåll i dina digitala medier, såväl som optimering för sökmototorer och kommunikation. Självklart kan du anlita Ekonomipartner för tjänster inom digital marknadsföring, från strategisk planering till webbutveckling och copywriting!

Öka din lönsamhet!

Satsa på digital närvaro med en konkurrensmässig hemsida till ditt företag.

Hemsida till företag – Komplett webbpaket med prisexempel

Vi är inte en specialiserad webbyrå, utan bygger enkla lösningar inriktade mot marknadsföring och ekonomisk lönsamhet. Med detta fokus levererar vi en snygg och användarvänlig hemsida till ditt företag oavsett bransch. Skulle ditt projekt kräva spetskompetens som vi saknar, så hjälper vi dig istället gärna att hitta rätt tjänst någon annanstans. För de allra flesta småföretagare räcker dock våra erbjudanden gott och väl, och valet av fokusområden gör att vi kan hålla nere våra priser, så att du slipper betala för sådant som inte lönar sig.

Alla projekt är olika, vad gäller storlek, innehåll och komplexitet. Därför tillämpar vi individuell prissättning och skräddarsytt innehåll, så att du får precis det du behöver till rätt kostnad. För att ändå ge någon slags riktlinje om vad ett webbprojekt med hemsida, logotyp och sociala medier kan tänkas kosta följer här ett någorlunda generaliserbart exempel. Prisbilden är baserad på en genomsnittlig småföretagar-kund, vad gäller antal erbjudanden som ska marknadsföras på webbplatsen, krav på unikhet och dylikt. Notera alltså att priserna kan variera bland annat beroende på dina behov, och kombination av tjänster. Oavsett så kan du vara säker på att få en proffsig och lönsam hemsida till ditt företag, och att vi landar i är ett kostnadseffektivt alternativ.

Paketerbjudande: Hemsida till företag + Logga + Sociala medier

Analys och rapport

Pris för tjänsten: 2.000SEK

Om du vet vad du vill ha, och vi är överens om vad du behöver, slösar vi ingen onödig tid på tjusiga rapporter. Ibland kan man dock som företagare vara lite osäker, särskilt om det är första gången ditt företag bygger hemsida, och då kan det vara skönt att få en inledande lägesrapport av oss. En analys går i korthet till så att vi tittar på er befintliga webbplats och sociala medier och beskriver det nuvarande läget och de förbättringsmöjligheter vi ser. Vi passar alltid på att titta lite på konkurrensen, och vill man så kombinerar vi med en mer omfattande nulägesanalys. För dig som saknar digital närvaro helt går vi igenom vad vi anser viktigt utifrån ditt företags behov. Vi presenterar vår analys i en kortfattad och lättförståelig rapport, som vi gärna går igenom tillsammans med dig, innan vi beslutar om åtgärder. Analysarbetet och rapporten är skräddarsydd för varje kund, men naturligtvis finns det många punkter som återkommer och vi tillämpar viss standardisering.

Konkurrensmässig hemsida för företag

Pris för tjänsten: 15.000SEK

Vi bygger hemsida till företag, ur ett marknadsföringsperspektiv. Du får en webbplats med konkurrensmässig design, och fokus på de funktioner som ökar inflöde och konverteringsgrad. I vår strävan efter att alltid öka din lönsamhet väljer vi lösningar som vi vet fungerar – så att du får en effektiv hemsida till ditt företag, till ett bra pris!

Detta ingår alltid: Övergripande design med kundfokus, undersidor för tjänster och produkter, val och redigering av bilder, textframställning, uppstart av användarvänlig blogg, optimering för mobila enheter, integrering av sociala medier, sökmotoroptimering, kontroll och support.

Adress och webbhotell är inte inräknat i priset, men vi hjälper dig gärna att ordna med allt sådant utan extra tillägg från vårt håll.

Stilren logotyp för webb och tryck

Pris för tjänsten: 6.000SEK

Vi tar fram en logotyp i anpassade format för webbplats, sociala medier och tryck. Vi jobbar utifrån din idé om du vill, men erbjuder också vår input för att garantera ett bra resultat.

Ny logga till ditt företag?

Modern design till svårslagna priser.
Alltid med din lönsamhet i fokus!

Sociala medier-paket

Pris för tjänsten: 2.000SEK

Sociala medier, som Facebook, Instagram och Linkedin, är bra kanaler för spridning och direktkommunikation med potentiella såväl som befintliga kunder. Vi sätter upp konton på lämpliga sociala medier, och ser till att du har en effektiv grund att arbeta utifrån. Du får också ett dokument med en sociala medier-strategi för ditt företag. Där går vi igenom viktiga saker att tänka på för att värdet av dina inlägg ska bli så bra som möjligt, utifrån företagets möjligheter och resurser. Om du inte har så mycket erfarenhet av att använda tjänsterna sedan tidigare, så skickar vi med lättanvända manualer, och erbjuder såklart support!

Alltid nöjda kunder!

När du uttryckt dina behov som du ser dem, och vi bidragit med vår analys, sätter vi ihop ett paket med fokus på ditt kundvärde. För att det ska vara tydligt vad vi gör, och varför, går vi gärna noggrant igenom detta innan vi sätter igång. Vi jobbar på, med regelbunden kontakt så att du kan följa vad som händer under arbetets gång, och låta oss ta del av din synvinkel. När vi anser att arbetet är färdigt går vi igenom allt tillsammans, och du har möjlighet att göra ändringar om det är något du tycker saknas eller borde göras annorlunda. Vi avslutar inte projekt förrän du är nöjd med resultatet!

Komplett webbpaket för endast 21.850SEK!

Analys: 2000SEK
Hemsida: 15.000SEK
Logotyp: 6.000SEK
Sociala medier: 2.000SEK
Totalt värde: 25.000SEK
Gratis analys, vid köp av webbpaket: -2000SEK
Paketrabatt: 5%
Ditt pris: 21.850SEK
(Alla priser anges exklusive moms)

Webbdesign för fler och nöjdare kunder

Moderna val i design och funktion – alltid med din lönsamhet i fokus. Låt oss hjälpa dig att bli snyggare och bättre än konkurrenterna!

Vad kan tillkomma?

Komplexitet

Det är som du förstår stor skillnad mellan olika webbplatser. En hemsida till ett litet företag behöver inte vara så komplicerad, även om den kräver en del kärlek för att bli bra. Eftersom våra webbtjänster har fokus på lönsamhet, så tillhandahåller vi därför enkla tjänster med beprövade metoder. Genom att fokusera på det som är viktigast kan vi skippa onödiga kostnader. Därmed erbjuder vi effektivare lösningar till ett bättre pris.

Ibland kan det förstås vara så att du kräver mer av din hemsida. Kanske gör läget i din bransch att designen behöver sticka ut lite mer. Du kan också vilja ha fler avancerade specialfunktioner. En mer komplex webbplats kräver förstås mer arbete. Kontakta oss så diskuterar vi ditt företags behov!

Ytterligare webbtjänster

Vi tillhandahåller även andra tjänster så som webbshoppar, ytterligare support, och prenumerationstjänster för copywriting på blogg eller i sociala medier. Berätta för oss vad du behöver, så sätter vi ihop ett skräddarsytt webbpaket till ditt företag!

Redovisningskonsult med det lilla extra

När du anlitar våra proffsiga redovisningskonsulter i Karlstad får du med dig en team som kan lösa det mesta! Med bas i redovisningen har vi en unik insikt i hur ditt företag fungerar och vilka lösningar som är de bästa för just dig! Tillsammans med bred kompetens, och en rejäl dos erfarenhet av företagande, kan du därför med fördel kan anlita oss för uppdrag som går långt utanför redovisning. Att anlita samma konsult för olika tjänster gör dels att du erbjuds ett lägre totalpris, men framförallt att du kan vara säker på att olika delar jobbar i samma riktning, och är lönsamma. Vi är med dig i alla aspekter av ditt företagande – Från uppstart och strategisk utveckling, till löpande marknadsföringstjänster!

Är det dyrt med konsulter?

Du som driver ett mindre företag håller hårt i dina slantar. Med rätta, det hälsar redovisningskonsulterna! När det gäller det där nödvändiga extraarbetet uppstår därför frågan – Kan jag göra det här själv? Ofta är säkert svaret ett rungande och hoppingivande: Ja! Är du lättlärd och lite teknisk kan du säkert få ihop allt möjligt, även utan specialistkompetens inom marknadsföring. Det mesta är trots allt inte raketforskning, och vissa saker duger nog gott även om de inte är helt perfekta. Du bör dock tänka på vad det ekonomiska värdet blir i slutändan, och väga fördelarna mot nackdelarna.

Att ta in en utomstående konsult måste absolut inte heller innebära en hög kostnad! “Konsult” betyder ju bara en expert som inte är anställd av dig, och priserna varierar som för alla tjänster. Det finns såklart enorma, och exklusiva, insatspaket, som inte alls är aktuellt för de flesta. Vi på Ekonomipartner i Wermland AB riktar oss framförallt mot små och medelstora företag, och därför är vår expertis och prissättning anpassad därefter.

Ta in en konsult eller fixa själv?

För att räkna ut värdet av ett arbete är det viktigt att få med alla parametrar. Fundera alltid över alternativkostnader och vilka de eventuella riskerna är med att göra något på egen hand. Här är det stor skillnad beroende på vad vi pratar om. Om du exempelvis lägger ett par dagar på att försöka lära dig WordPress har du kanske tappat en ledig helg, och möjligen ett par hundralappar i prenumerationsavgift. Brister i redovisningen kan i värsta fall få betydligt allvarligare konsekvenser! Du bör därför lägga lite omsorg på att fundera över vad som är rimligt att klara på egen hand. På Ekonomipartner har vi alltid till ditt företags bästa i fokus. Vi ser till att du får de, och bara de, tjänster som du verkligen behöver!

Hemsidor till småföretagare

Helhetslösningar för din digitala marknadsföring

Webbplats – SEO – Sociala medier