Hoppa till innehåll

Vår personal

Mejla eller ring direkt till den du söker, eller använd kontaktformuläret så kommer rätt person kontakta dig så snart det är möjligt.

  Bodil Askeröd

  VD och redovisningskonsult

  Utbildad vid Företagsekonomiska Institutet (FEI) i Stockholm. Har arbetat på flertalet företag sedan 2003 och har även haft uppdrag som ekonomichef. Arbetar med rådgivning, bokslut, redovisning och synkronisering av digitala appar samt individuella upplägg åt kunder.

  bodil.askerod@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)76 9490 900

  Peter Askeröd

  Redovisningskonsult inriktning finans och affärsplanering

  Utbildad civilekonom med matematisk internationell inriktning, har en tioårig finansiell bakgrund från finans och andra storföretag. Arbetar med redovisning, rådgivning, ekonomistyrning samt finansiella frågor.

  peter.askerod@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)72 0195 550

  Jesper Lindgren

  Redovisningskonsult & kontorsansvarig

  Utbildad vid företagsekonomiska institutionen på Lunds universitet med en examen i finans 2018.
  Jesper har ett stort intresse av omvärldsanalyser och börsmarknad. På ekonomipartner arbetar han främst med redovisning, ekonomistyrning och rådgivning.

  jesper.lindgren@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)73 9626 627

  Torbjörn Ingmarsson

  Auktoriserad redovisningskonsult

  Utbildad civilekonom och auktoriserad redovisningskonsult i SRF. Har arbetat med redovisning sedan 1982 då han startade redovisningsbyrån AC Redovisning AB som sedemera blev uppköpt av PWC. Senast kommer han från LRF Konsult. Torbjörn arbetar med konsultation, rådgivning, ekonomistyrning, bokslut och redovisning.

  Marie Danielsson

  Redovisningskonsult

  Utbildad vid Karlstads Universitet med en kandidatexamen i IT-design: Affärssystem och Ekonomi. Marie har med sin utbildning och erfarenhet jobbat fram många skräddarsydda digitala lösningar för företags redovisning. På Ekonomipartner arbetar hon även med redovisning, ekonomistyrning, bokslut och rådgivning.

  Camilla Leandersson

  Redovisningskonsult

  Camilla arbetar främst med löpande redovisning och har ett brinnande intresse för den digitala redovisningen. Som redovisningskonsult på Ekonomipartner jobbar Camilla med små till medelstora företag och håller en nära kontakt med sina kunder.

  Andreas Laneby

  Redovisningskonsult

  Andreas är utbildad vid Karlstads Universitet och har en master i marknadsföring. Han jobbar främst med löpande bokföring, rådgivning och bokslut. Med ett stort intresse för marknadsföring hjälper han gärna företag att lägga upp strategier för att nå ut till fler kunder.

  Oscar Sahlén

  Redovisningskonsult

  Utbildad civilekonom inom redovisning och styrning vid Karlstads Universitet. Oscar kommer ursprungligen från Motala och har ett stort intresse av börsmarknad, statistisk analys och företagande. På Ekonomipartner arbetar han med redovisning, ekonomistyrning samt rådgivning.

  oscar.sahlen@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)73 9636 764

  Therese Gustafsson

  Redovisningskonsult

  Utbildad affärsinriktad redovisningsekonom vid yrkeshögskolan i Karlstad. Therese lägger stor vikt vid kundrelationer och brinner för att samarbetet med sina kunder skall hålla absoluta toppklass. På Ekonomipartner arbetar hon främst med redovisning och ekonomistyrning.

  therese.gustafsson@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)79 0733 325

  John Nord

  Marknadsföringskonsult

  John är utbildad vid Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och har ett brett intresse för företagsekonomiska frågor. Hos Ekonomipartner arbetar han framförallt med digital marknadsföring och webbdesign. John bor i Skåne och jobbar för oss mestadels på distans.

  john.nord@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)70 8730 014

  Daniel Söderberg

  Ekonomiassistent

  daniel.soderberg@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)73 640 33 25