Ekonomipartner i Wermland

Din redovisningsbyrå i VärmlandVår personal

Mejla eller ring direkt till den du söker, eller använd kontaktformuläret så kommer rätt person kontakta dig så snart det är möjligt.

  Bodil Askeröd

  VD

  Utbildad vid Företagsekonomiska Institutet (FEI) i Stockholm. Har arbetat på flertalet företag sedan 2003 och har även haft uppdrag som ekonomichef. Arbetar med rådgivning, bokslut, redovisning och synkronisering av digitala appar samt individuella upplägg åt kunder.

  bodil.askerod@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)76 9490 900

  Peter Askeröd

  Redovisningskonsult inriktning finans och affärsplanering

  Utbildad civilekonom med matematisk internationell inriktning, har en tioårig finansiell bakgrund från finans och andra storföretag. Arbetar med redovisning, rådgivning, ekonomistyrning samt finansiella frågor.

  peter.askerod@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)72 0195 550

  Per Widén

  Redovisningskonsult

  Utbildad vid Örebro Universitet inom redovisning och organisation/ledarskap. Mångårig erfarenhet som egenföretagare och hjälper gärna nya entreprenörer med allt från redovisning till strategi. Jobbar med löpande redovisning, bokslut och konsultationer.

  per.widen@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)70 637 53 60

  Therese Gustafsson

  Redovisningskonsult

  Utbildad affärsinriktad redovisningsekonom vid yrkeshögskolan i Karlstad. Therese lägger stor vikt vid kundrelationer och brinner för att samarbetet med sina kunder skall hålla absoluta toppklass. På Ekonomipartner arbetar hon främst med redovisning och ekonomistyrning.

  therese.gustafsson@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)79 0733 325

  Camilla Leandersson

  Redovisningskonsult

  Camilla arbetar främst med löpande redovisning och har ett brinnande intresse för den digitala redovisningen. Som redovisningskonsult på Ekonomipartner jobbar Camilla med små till medelstora företag och håller en nära kontakt med sina kunder.

  camilla.leandersson@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)79 0743 325

  Andreas Laneby

  Redovisningskonsult

  Andreas är utbildad vid Karlstads Universitet och har en master i marknadsföring. Han jobbar främst med löpande bokföring, rådgivning och bokslut. Med ett stort intresse för marknadsföring hjälper han gärna företag att lägga upp strategier för att nå ut till fler kunder.

  andreas.laneby@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)70 0104 690

  Emanuel Olsson

  Redovisningskonsult

  Nyexad redovisningsekonom och har även en kandidat i Webbutveckling från Karlstads universitet. Intresserad av digitalisering, design och effektivisering. På Ekonomipartner arbetar han främst med redovisning men också med digital marknadsföring och webbutveckling.

  emanuel.olsson@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)76 177 59 49

  Sajjad Barimani

  Redovisningskonsult

  Sajjad är ursprungligen från Iran där han även har en master i redovisning ifrån. Han har ett stort intresse av börsmarknad och teknisk analys samt redovisning. Är också intresserad av IT och skräddarsydda digitala lösningar.
  På Ekonomipartner arbetar han med redovisning, bokföring samt bokslut.

  sajjad.barimani@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)76 9297 815

  Charlotta Nilsson

  Redovisningskonsult

  Charlotta arbetar löpande med bokföring och löner men gör även bokslut. Hon har många års erfarenhet av redovisning och administration och har ett extra gott öga till de enskilda firmorna. Hon har är även examen som Kvalitets- & miljösamordnare med inriktning mot integrerade ledningssystem.

  charlotta.nilsson@ekonomipartner-kd.se

  +46(0)70 304 52 99


  Ekonomipartner i Wermland

  Din redovisningsbyrå i Värmland