Slipp strul med papper – sköt fakturorna digitalt

Inlägget nedan är skrivet av Fortnox och kan också läsas här.

Hanterar du dina kunders leverantörsfakturor manuellt idag? Då kan ni båda spara mycket tid och pengar på att ändra till ett mer digitalt och automatiserat arbetssätt. Du får en enklare och säkrare vardag och kunderna kan attestera fakturor – var de än befinner sig. Vi ger dig 5 anledningar till varför du ska sluta sprätta kuvert och börja arbeta på ett annat sätt!

Att arbeta digitalt med leverantörsfakturor gör fakturahanteringen säkrare, samtidigt som både du som konsult och dina kunder sparar tid. Med ett digitalt flöde slipper du hantera inkommande post, arkivera och söka i pärmar. Och din kund sparar tid genom att enkelt attestera via Fortnox App eller datorn.

– Kostnaden för att manuellt hantera en pappersfaktura, från att öppna posten till att få den betald, kan ligga på flera hundra kronor per faktura. Genom att införa digital hantering är det enkelt att halvera den här kostnaden, genom att arbetsinsatsen blir betydligt mindre. Konsulterna får tid för att göra analyser och uppföljning, säger Josef Elvby, Produktchef på Fortnox.

5 fördelar med digitala leverantörsfakturor