Äntligen här – Detta är Fortnox Bokslut & Skatt

Denna artikel är skriven av Fortnox, och kan också läsas här.

Fortnox Bokslut & Skatt är här! Många redovisningsbyråer har längtat efter en modern lösning för jobbet med bokslut och skatt. Vi har längtat efter att kunna uppfylla branschens önskan och nu är vi där. Hurra!

Med Ekonomipartner i Wermland AB får du rätt verktyg till din bokföring. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig!

Efter månader av snack är det dags att bena ut vad som är grejen med Fortnox Bokslut & Skatt. För det är ju så mycket mer än “bara” bokslut och skatt. Du kan bli den där rådgivaren du vill vara och få både nöjdare kunder och jämnare arbetsflöden.

Detta ingår:

Att du kan jobba smartare med periodavstämningar och rapportering sänker trösklarna till att göra bokslut och börja jobba mer med rådgivning. Precis som dina kunder vill ha det! Bokslutsarbetet kommer också igång mycket tidigare. Så när det är dags för bokslutstider, då är det mesta arbetet redan gjort. Och ni som inte arbetar med brutet räkenskapsår kan säga hejdå till vårstressen.

Dessutom:

Testa gratis fram till 30 november 2021

Att Fortnox Bokslut & Skatt är här innebär att du som konsult nu kan sköta hela den löpande redovisningen åt dina kunder i Fortnox. Från löpande bokföring, avstämning, bokslut och månadsbrev till årsredovisning och skatt.Fram till den 30 november kan du testa Fortnox Bokslut & Skatt på de kunder du har behörighet till – helt utan kostnad.

Du aktiverar då erbjudandet i Digital byrå. Om du inte är kund hos oss kan du välja att bli Fortnox Byråpartner. Då ingår Digital byrå och möjligheten att testa Fortnox Bokslut & Skatt.