Hoppa till innehåll

Hemsida till företag – Joro Städ

Behöver du en hemsida till ditt företag? Du vet väl om att vi på Ekonomipartner erbjuder det mesta inom marknadsföring och webbdesign? Prata med oss om allt från strategiutveckling och nulägesanalys, till copywriting och framställning av bildmaterial till reklam. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ditt företag! Läs vad vår senaste kund, Joro Städ, har att säga om sin nya logotyp och hemsida. I dagens artikel berättar vi varför du tjänar på att låta ekonomerna ta hand om webben.

Guide för traktamente 2021 – Det här gäller

Traktamente är en ekonomisk ersättning som arbetsgivare kan betala ut i samband med tjänsteresor, för att täcka den ökade kostnaden resan innebär för den anställde. Ersättningen gäller till exempel mat, övernattning och småutgifter. Traktamente gäller vid tjänsteresor både inom och utom Sverige, och varierar beroende på resans omfattning.

Hemsida till företag, med nöjd kund-garanti!

Som redovisningsbyrå har vi på Ekonomipartner i Wermland AB god förståelse för, och en unik insyn i, våra kunders företag. Det ger oss möjlighet att bistå med tjänster som ligger utanför bokföring och redovisning, och våra konsulter är tillgängliga för rådgivning i de flesta frågor. Vi har nyligen breddat utbudet av marknadsföringstjänster, och kan till exempel hjälpa dig ta fram en snygg och konkurrensmässig hemsida till ditt bolag.

Gratis bokföringsprogram eller betalversion – Att tänka på!

Om du bedriver någon form av näringsverksamhet omfattas du sannolikt av bokföringsskyldigheten enligt svensk lag, och är därför i behov av ett bokföringsprogram. Idag finns en uppsjö av olika alternativ – dels sådana du betalar en programavgift för, dels sådana som är kostnadsfria att komma igång med. För dig som är involverad i företagets ekonomiska arbete är bokföringsprogrammet en stor del av din vardag, och det är därför viktigt att välja system med omsorg och eftertanke.