Hoppa till innehåll

Lediga tjänster

Affärsekonom sökes

Vi söker en affärsekonom som har erfarenhet av bokslutsarbete och företagsrådgivning. Är du auktoriserad är det ett extra plus i kanten! Den som söker bör vara beredd på att ta ett stort ansvar och även vara med och stötta och lära upp våra yngre medarbetare så att även dessa kan ta nästa steg i sin utveckling. Vi är en mindre byrå med stora ambitioner som kan erbjuda dig en utvecklande roll bland drivna positiva medarbetare som alla strävar efter att ge våra kunder det där lilla extra och som hela tiden vill driva sig själva och företaget framåt.

Vi har fräscha lokaler i ett kontorshotell som vi delar med andra företagare, lyckligtvis som är verksamma i andra branscher, vilket ger ett stort mervärde för oss under alla våra fikaraster.
Några av förmånerna vi erbjuder dig kommer vara försäkringspaket, friskvård och goda möjligheter till parkering. Vi försöker att även utanför kontoret träffas för olika aktiviteter, senast i raden blev det en heldag med westernridning som uppskattades av nästan alla på kontoret.

Ansökan skickas till info@ekonomipartner-kd.se så lovar vi att återkomma så snabbt som möjligt. Sista dag för ansökan är den sista november och första anställningsdag görs upp enligt överenskommelse. Vi ser med stor förtjusning fram emot att höra av dig!