Hjälp med redovisningen? Värmlands vassaste konsulter tar emot nya kunder!

Charlotta och Therese är redo för ditt bolag!

Det kan vara svårt att som företagare hitta rätt redovisningskonsult, och inte sällan är vi väldigt uppbokade. Nu har vi dock glädjen att meddela att Ekonomipartners Charlotta Nilsson och Therese Gustafsson har utrymme för nya kunder. Passa på att knipa en plats innan de är uppbokade! Kontakta oss, så bokar vi in ett möte på vårt kontor på Örsholmen redan idag.

Ekonomipartner i Wermland AB är årets tillväxtbyrå, Våra kunder är framförallt små till medelstora bolag, inom alla tänkbara branscher, och, tack vare att vi ligger i framkant vad gäller digitalisering, i hela landet. Som kund har du en personlig konsult som har den expertkunskap och den tid som krävs för ett nära samarbete med ditt bolag. Vi tar oss gladeligen an alla delar av ekonomiarbetet i ditt företag, och våra tjänster innefattar tex löpande bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer, löner, k10:or och ekonomisk rådgivning. Hör av dig så berättar vi mer!