Om oss

OM OSS

Ett nära samarbete med våra kunder är en förutsättning för att vi ska uppnå vårt mål: Individuellt anpassade och kostnadseffektiva lösningar.

Bodil Askeröd

VD & Redovisningskonsult


Utbildad vid Företagsekonomiska

Institutet (FEI) i Stockholm. Har arbetat på flertalet företag sedan 2003 och har även haft uppdrag som ekonomichef. Arbetar med rådgivning, bokslut, redovisning och synkronisering av digitala appar samt individuella upplägg åt kunder.

Torbjörn Ingmarsson

Auktoriserad redovisningskonsult


Utbildad civilekonom och auktoriserad redovisningskonsult i SRF. Har arbetat med redovisning sedan 1982 då han startade redovisningsbyrån AC Redovisning AB som sedemera blev uppköpt av PWC. Senast kommer han från LRF Konsult. Torbjörn arbetar med konsultation, rådgivning, ekonomistyrning, bokslut och redovisning.

Peter Askeröd

Redovisningskonsult inriktning finans-och affärsplanering


Utbildad civilekonom med matematisk internationell inriktning, har en tioårig finansiell bakgrund från finans och andra storföretag. Arbetar med redovisning, rådgivning, ekonomistyrning samt finansiella frågor.Marie Danielsson

Redovisningskonsult


Utbildad till diplomerad gymnasieekonom och har en 3-årig universitetsexamen (IT-design, affärssystem och ekonomi). Marie har startat sin karriär hos Ekonomipartner och har inriktat sig på den digitala redovisningen som styrs via  appar samt redovisningprogram i "molnet".

Marianne Jonsson

Redovisningskonsult


Har gedigen erfarenhet både som redovisningskonsult samt ekonomichef på ett större koncernbolag.

Utöver detta har Marianne arbetat med ekonomi samt varit transportledare i eget företag Nilsby Åkeri AB.

Har i dagsläget 40 års efarenhet i yrket. Arbetar nu med redovisning, bokslut och styrning/ rådgivning.

+46 (0) 73 64 03 325

Jesper Lindgren

Redovisningskonsult


Utbildad vid företagsekonomiska institutionen på Lunds universitet med inriktning redovisning och finansiering. Intresset för företagande tog fart under hans år i Australien och han har tidigare arbetat som stationschef inom detaljhandeln i Sundsvall.

Jesper har ett stort intresse av omvärldsanalyser och börsmarknad. På ekonomipartner arbetar han främst med redovisning, ekonomistyrning och rådgivning.

Camilla Leandersson

Redovisningsassistent


Camilla arbetar främst med löpande redovisning och har ett brinnande intresse för den digitala redovisningen.+46 (0) 79 07 43 325